Ideea de a-ti scufunda picioarele in nisipul fin si fierbinte iti face cu ochiul de ceva vreme? Fiecare insula are farmecul sau, dar in acest an, dupa atata stat in casa, trebuie sa descoperi cele mai frumoase insule din lume.

Insula Elba, Italia. Insula Elba este un adevarat paradis de pe batranul continent, o mica comoara mediteraneana, cu cactusi, ape cristaline si peisaje magnifice.

Insulele Virgine Britanice, Regatul Unit. Aflate in Caraibe, aceste insule au un climat insorit intreg anul, ape in nuante de albastru azur si cele mai frumoase hoteluri de lux. Este una din cele mai frumoase destinatii romantice, mai ales pentru anglo-saxoni.

Seychelles. Seychelles inseamna numai putin de 115 insule si plaje incredibile, unele mai frumoase ca celelalte. Adica ceea ce Oceanul Indian are mai bun de oferit.

Santorini, Grecia. Este una din cele mai populare insule in randul turustilor de peste tot. Satucurile sale colorate sunt cele mai incantatoare.

Marea Bariera de Corali, Australia. Aici vei descoperi mii si mii de recifi coralieni, sute de insule si atoli. Marea Bariera de Corali este un adevarat paradis turistic. Un loc de o frumusete absoluta!

Moorra, Polonezia Franceza. Este o destinatie care face intreaga lume sa viseze si nu degeaba. Este un mic colt de pamant de la capatul lumii pierdut in Pacific, unul din cele mai paradisiace locuri de pe pamant.

Maldive. Iata o destinatie cu adevarat incredibila. Maldive inseamna peste o suta de insule si atoli in Oceanul Indian de o frumusete extraordinara.

Maui, Hawaii. Americanii spun despre aceasta insula ca este paradisul pe pamant. Ajungand aici si vazand peisajele vei intelege repede de ce.

Bora, Bora, Polinezia Franceza. Este fara doar si poate unul din cele mai frumoase locuri de pe Terra. Este perla Pacificului si cea mai frumoasa insula din lume. Apa sa este de o limpezime cu adevarat incredibila.

Leave comment